Angelwax Detailing Center

Vi tar gärna hand om din bil. Du kan lämna bilen på morgonen och hämta den på eftermiddagen du får även tillgång till vår fria lånebil om du bokar innan. Vill du utföra en totalbehandling med lackskydd behöver vi behålla bilen i 24 timmar för att behandlingarna måste torka mellan de olika momenten.

Att rengöra bilen invändigt är lika viktigt som utvändigt. Vi vårdar bilens klädsel, oavsett om det är skinn eller tyg. Har någon rökt i bilen eller spillt något som luktar i bilen måste speciella metoder användas. Vi har allt från de senaste kemiska produkterna till ozon och fog-sanering av bilens kupé.

Undvik rosten med professionell bilvård!

Det är viktigt att vårda sin bil. Den svenska vintern är inte snäll mot din bil. Väta, snö och is, vägsalt och stenskott sliter hårt på bilens lack som skall skydda karossen.
Det bästa skyddet är att hålla bilen ren och polerad. Stenskott förekommer på alla bilar. Att undvika rost i stenskotten är viktigt. Därför lagar vi de stenskotten vi upptäcker på din bil om du vill när vi polerar den.

Vi vet att varje behandling är unik, därför vill vi ha en dialog med dig innan vi utför arbetet. Rekonditionering är ett hantverk. Vi som arbetar har över tjugo års erfarenhet.

Vi rekonditionerar allt från bilar, motorcyklar, husvagnar, husbilar och båtar.

Solfilm

Med solfilm får bilen inte bara ett nytt utseende med tonade rutor, den blir också svalare och håller sig fräsch invändigt.
Våra solfilmer tar bort 99% av den skadliga UV strålningen, reducerar värme och blekning samt tar bort störande reflektioner. De mörka filmerna ger dessutom ett enastående insynsskydd vilket uppskattas av de bilägare som transporterar stöldbegärlig utrustning eller liknande. Solfilm fungerar också utmärkt på husvagn, båt eller liknande.

Varma sommardagar kan det vara jobbigt att åka bil. Att göra en långresa med barn eller hund i baksätet blir ofta en svettig plåga. Med solfilm på rutorna så blir resan behagligare. Du märker direkt hur bilen blir svalare.  Vår solfilm stoppar upp till 65% av solens strålningsvärme
Skulle ni råka ut för en krock, eller kollidera med ett djur, ger en solfilm ett visst personskydd. Filmen bidrar till att hålla ihop den splittrade rutan så att risken för skador av glasfragment minskar.

Hitta till oss

  • Järnstångsvägen 7, 43330 Partille

Öppettider

Vardagar 11.00 - 18.00
Lördagar 11.00 - 14.00
Söndagar Stängt

Hitta till oss

  • Järnstångsvägen 13, 43330 Partille

Öppettider

Vardagar 08:00 - 17:00
Lördag 10:00 - 17:00
Söndag Stängt
Vardagar 08:00 - 17:00
Lördag 10:00 - 17:00
Söndag Stängt